Previous
Next

Veelgestelde vragen

Grünten is verkrijgbaar bij verschillende aanbieders. Onder andere op onze eigen website & bij Crisp. Kijk voor alle aanbieders bij het kopje verkooppunten.

 

Nee, op dit moment wordt er alleen binnen Nederland geleverd.

 

De verzending worden gedaan op dinsdag, donderdag en zaterdag en zal zo snel mogelijk jouw kant op gaan komen na het plaatsen van je bestelling.

We werken voor verzending met een verzendpartner en wanneer jouw bestelling is aangemeld ontvang je van hen een track & trace code.

Aangezien Grünten gevroren geleverd wordt, kan het het best maar één keer aangeboden worden. Mocht jouw verzending niet uitkomen laat het ons dan graag even weten.

Als je ze via onze eigen website besteld krijg je ze ingevroren geleverd. In de vriezer zijn de producten nog een halfjaar houdbaar en wanneer je ze ontdooit nog 5 dagen.

Heb je ons via een andere aanbieder bemachtigd, dan staat er een THT op de bodem en kan je daarop zien hoe lang ze nog goed zijn.

Grünten is een kant en klaar product. Je hoeft er dus in principe niets meer aan te doen of aan toe te voegen, een lepel erin is voldoende.

Wel kan je natuurlijk nog lekkere toppings toevoegen, zie onze instagram voor meer topping inspiratie. 

 

Ja, de bakjes van 150 gram kunnen opgewarmd worden in de magnetron of in een pannetje.

 

Grünten is gebasseerd op groenten maar bestaat deels ook uit havermout. De havermout die wij gebruiken voor de productie kan sporen van gluten bevatten.

 

De smaak Carrot Cake en de Banana Pecan zijn  helemaal vrij van toegevoegde suikers en bevatten alleen een klein beetje stevia om ze bij te zoeten. De smaken Apple Pie en Red Velvet Brownie bevatten wel een heel klein beetje suiker: 2,5 gram per 100 gram. Dat is de minimale hoeveelheid, waarbij het een optimale smaak krijgt, maar toch zo min mogelijk suiker bevat

Kijk voor de gehele productspecificatie het kopje smaken.

De helft van ons assortiment is vegan. Dit zijn de Carrot Cake en de Banana Pecan. De smaken Apple Pie en Red Velvet Brownie bevatten melk producten.

Ja, over de naam wordt veel gespeculeerd. Wij spreken het uit met een harde “g” en een u umlaut op de u. gggrünten dus, maar als jij het ander uit wilt spreken mag dat natuurlijk ook!

Staat jouw vraag niet bij de FAQ kan je altijd contact met ons opnemen door dit contactformulier in te vullen!