Previous
Next

Veelgestelde vragen

Grünten is verkrijgbaar bij verschillende aanbieders. Onder andere op onze eigen website & bij Crisp. Kijk voor alle aanbieders op verkooppunten.

Nee, op dit moment wordt er alleen binnen Nederland geleverd.

Normaal gesproken de eerstvolgende werkdag.

We werken voor verzending met een verzendpartner en wanneer jouw bestelling is aangemeld ontvang je van hen een track & trace code.

Aangezien Grünten gevroren geleverd wordt, kan het het best maar één keer aangeboden worden. Mocht jouw verzending niet uitkomen laat het ons dan graag even weten.

Als je ze via onze eigen website besteld krijg je ze ingevroren geleverd. In de vriezer zijn de producten nog een halfjaar houdbaar en wanneer je ze ontdooit nog 5 dagen.

Heb je ons via een andere aanbieder bemachtigd, dan staat er een THT op de bodem en kan je daarop zien hoe lang ze nog goed zijn.

Grünten is een kant en klaar product. Je hoeft er dus in principe niets meer aan te doen of aan toe te voegen, een lepel erin is voldoende.

Wel kan je natuurlijk nog lekkere toppings toevoegen, zie onze instagram voor meer topping inspiratie.

Ja, de bakjes van 150 gram kunnen opgewarmd worden in de magnetron of in een pannetje.

Grünten is gebaseerd op groenten maar bestaat deels ook uit havermout. De havermout die wij gebruiken voor de productie kan sporen van gluten bevatten

Uiteindelijk is het gebruik van wel of niet biologische ingrediënten een kosten beslissing. Biologisch is duurder. Duurder wat betreft ingrediënten, maar ook omdat je je als producent moet certificeren en certificeringen kosten ook flink geld. 

Wij willen met onze Veggie Oats zoveel mogelijk mensen bereiken, want ook mensen met een iets kleinere portemonnee zouden toegang moeten hebben tot zo lekker en gezond mogelijke producten. Vandaar dus de keuze om niet voor biologisch te gaan. 

Waar mogelijk gebruiken we wel ingrediënten van biologische oorsprong. De bananen bijvoorbeeld de in onze Banana Pecan zijn van biologische oorsprong. Het zijn zelfs geredde bananen die los van de tros zijn en dus minder makkelijk verkocht kunnen worden. Ze zouden anders worden weggegooid, maar wij verwerken ze tot een puree en gebruiken ze als basis voor onze Banana Pecan. Zo dragen we ook nog een extra steentje bij aan voedselverspilling!

De smaak Carrot Cake en de Banana Pecan zijn  helemaal vrij van toegevoegde suikers en bevatten alleen een klein beetje stevia om ze bij te zoeten. De smaken Apple Pie en Red Velvet Brownie bevatten wel een heel klein beetje suiker: 2,5 gram per 100 gram. Dat is de minimale hoeveelheid, waarbij het een optimale smaak krijgt, maar toch zo min mogelijk suiker bevat

De gehele productspecificatie vind je bij smaken.

De helft van ons assortiment is vegan. Dit zijn de Carrot Cake en de Banana Pecan. De smaken Apple Pie en Red Velvet Brownie bevatten melk producten.

We bieden ook een vegan mix aan: Grünten Veggie Oats Vegan Mixdoos

Ja, over de naam wordt veel gespeculeerd. Wij spreken het uit met een harde “g” en een u umlaut op de u. gggrünten dus, maar als jij het ander uit wilt spreken mag dat natuurlijk ook!

Staat jouw vraag niet bij de FAQ kan je altijd contact met ons opnemen door dit contactformulier in te vullen!